Avainsanat

,

Kiitos intensiivisestä työskentelystä KYV-opintojaksolla! Lähipäivällä vedimmekin jo hyvin yhteen koko opintojaksoa sisältöineen. Kokonaisuutta kun pohdin, totean, että onnistuitte erinomaisesti erityisesti autenttisten kysymysten luomisessa. Ne olivat omaperäisiä, avarakatseisia ja – autenttisia. Hyvin sujui myös kysymyksiin vastaaminen, joskin dialogia kaipailin hiukan enemmän näkyviin. Kun sitä oli, se oli hyvää. Lähes jokaisen opintopiirin ryhmäkohtaisen reflektion löysin. Luen vielä oppimispäiväkirjanne hiukan myöhemmin.

Toivon, että tästä jäi teille hyvä työkalupakki aiheesta koulutuksen yhteistyöverkostot. Lisäksi toivon, että pedagoginen malli DIANA jäi mieleenne  ja herätti kiinostuksen kokeilla omassa opetustyössänne.

Lopuksi tehtävänänne on vielä vastata kyselyymme: http://goo.gl/forms/onq5vpkJoK
Käythän vastaamassa siihen tämän viikon kuluessa. Vastauksenne ovat osa laajempaa, noin kahden vuoden kestoista tutkimusprosessiamme. Tuloksia saamme toivottavasti julkaista jo kesällä tai alkusyksystä ja toimitan ne teidänkin luettavaksenne, mikäli esim. Facebook-ryhmämme jää olemaan.

KYV vaikenee.