Avainsanat

Viime lähipäivä oli toimintaa täynnä: uusia taitoja, tulevaisuusajattelua ja artikkelin ohjausta. Täyden päivän vuoksi en ohjeistanut etäjakson tehtävää maaliskuussa alkavalle KYV-opintojaksolle. Koska kuitenkin te, aktiiviset opiskelijat kyselette tehtävien perään hienosti, kerrottakoon ne nyt jo, kun lähipäivien pöly alkaa laskeutua.

KYV-opintojakson ensimmäistä lähipäivää varten tehtävänä on tutustua opettajan ympäristöstä KYVin alasivuihin. Erityisesti tutustu opintojakson prosessiin:

KYV2016

 

Tapaamme siis 10.3. ja 5.4. lähipäivillä. Tämän lisäksi meillä on ryhmän yhteinen Webex-istunto. Ohjeistan sen tapahtumia seuraavalla lähipäivällä, mutta laittakaa kalenteriinne varaus jo. Ja siis osallistutaan jompaan kumpaan, ks. kuvio.

Opintojakson oppimisprosessi noudattaa pedagogista DIANA-mallia. Tämän vuoksi pyydänkin teitä ennakkoon tutustumaan malliin opettajan sivulla nimeltä DIANA-malli (KYV alla). Kuuntele myös Helena Aarnion luennot, ainakin niistä ensimmäinen ennen ensimmäistä lähipäivää. Ne ovat käsittelemättömiä luentotallenteita.

Muuta tehtävää ei KYVistä ennen seuraavaa lähipäivää ole tulossa. Mutta muut työt jatkuvat; opetusharjoittelut ja artikkeliprosessi.

Rentouttavia lomapäiviä, jos pääsette talvilomaa viettämään.

-Anne-Maria